Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).

Assepoetser

Assepoester

Het bekende sprookje Assepoester over het meisje dat veel moet verduren van haar lelijke stiefzusters en stiefmoeder. Door een beetje magie, ontmoet ze toch de prins van haar dromen maar de toverspreuk duurt maar tot middernacht. Voortijdig moet ze het bal verlaten. Zal ze ooit haar prins terugvinden? Beleef de magie mee en kom op 17 maart naar Theater DE KOM in Nieuwegein! 

Yvonne van den Burg-Tammer vrijwilliger van het jaar 2022

Direct na de voorstelling van Hans & Grietje hebben we op het podium Yvonne bedankt voor haar jarenlange inzet voor de club. Ze kreeg een oorkonde en een mooie bos bloemen van ons.
Hier kun je lezen waarom Yvonne vrijwilliger van het jaar 2022 is geworden!

Als klein meisje maakte Yvonne al kennis met de jeugdoperette Rivieren en Dichterswijk.

Toen haar dochter Manon lid werd van de jeugdoperette was Yvon altijd inzetbaar als kamerhulp achter de schermen.

Gert-Jan vrijwilliger van het jaar 2020

Gert-Jan is onze vrijwilliger van het jaar 2020. Gert-Jan heeft jarenlang onze club geholpen met echt heel veel dingen. Zo hielp hij bij heel veel voorstellingen op het toneel met het klaarzetten van alle decor stukken. Voor- en tijdens de voorstellingen (decorwissels). Ook dacht hij vooraf mee en maakte onder andere het vuur in de Moulihex, de oven van Hans & Grietje. Hij hielp mee met het verhuizen van al onze rekwisieten. Hielp mee met het verbeteren van de opslag door onder andere verlichting te maken.

Ad bedankt!

Na 18 jaar onze muzikaal begeleider te zijn geweest gaat Ad met pensioen. We zijn je enorm dankbaar voor je tomeloze inzet. Elke vrijdag avond en zaterdag middag was je er om ons te begeleiden met het zingen en je verzorgde de muzikale omlijstring bij de dansjes. Ad, je blijft onze topper!

Pagina's