Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/menu.inc).

Yvonne van den Burg-Tammer vrijwilliger van het jaar 2022

Direct na de voorstelling van Hans & Grietje hebben we op het podium Yvonne bedankt voor haar jarenlange inzet voor de club. Ze kreeg een oorkonde en een mooie bos bloemen van ons.
Hier kun je lezen waarom Yvonne vrijwilliger van het jaar 2022 is geworden!

Als klein meisje maakte Yvonne al kennis met de jeugdoperette Rivieren en Dichterswijk.

Toen haar dochter Manon lid werd van de jeugdoperette was Yvon altijd inzetbaar als kamerhulp achter de schermen.

Ook nadat Manon was gestopt bleef zij ons ondersteunen en samen met Manon helpen. En dat tekent hoezeer Yvonne betrokken was, is, en blijft voor onze vereniging. We hebben haar leren kennen als iemand die een nuchtere kijk op de dingen heeft en een loyaliteit waar menig vereniging jaloers op zou zijn.

Ook biedt Yvonne de helpende hand bij de kaartverkoop tijdens onze uitvoeringen en is zij tegenwoordig één van onze aanspreekpunten voor de personeelsvereniging van de Rabobank. Onze vereniging staat bekend om de innige vriendschappen die door de jaren heen zijn ontstaan en haar vriendschap met Margreet is daar zo’n voorbeeld van.

Wij zijn blij met Yvonne als vrijwilligster bij onze vereniging. Daarom willen we bij haar vriendschap en werk voor de vereniging stilstaan door haar uit te roepen tot Vrijwilliger van het jaar!