Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_next() (regel 811 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/modules/book/book.module).

Voorstellingen

Klein Duimpje is ons nieuwe sprookje dat we opvoeren op zaterdag 19 februari 2022 in de Stdadsschouwburg Utrecht en op zondag 10 april 2022 om 14:30 uur in Stadstheater De KOM in Nieuwegein. Uiteraard is dit onder voorbehoud gezien de bijzondere tijd waarin we op dit moment leven. Mocht daar nieuws over zijn zullen we dat uiteraard met u delen. Zorg daarom dat u ons op Facebook en/of Instagram volgt. 

Elk jaar spelen we twee maal een nieuw sprookje in theater DE KOM. Afgelopen voorstelling kwam onze beschermheer, de burgemeester Jan van Zaanen, bij ons kijken. Toen hij hoorde dat de Utrechtse Stadsschouwburg te duur voor ons was geworden schrok hij enorm. Hij schaamde zich ervoor dat 'zijn' vereniging niet meer in 'zijn' stad kon spelen. De burgemeester beloofde dat hij daar wat aan gaat doen. Dus hopelijk spelen we in de nabije toekomst weer in de Utrechtse Stadsschouwburg! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op want niet elke vereniging krijgt de kans zijn kunsten op die podia te vertonen.