Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/menu.inc).

Lustrumfeest zondag 29 mei

Het Utrechts Sprookjestheater bestaat 10 jaar! Dat vierden we op zondag 29 mei in het Vorstelijk Complex in Zuilen. Vanaf 14 uur gingen de deuren van het theater open. Om 15 uur trad Big Dipper op in de grote zaal. Zo konden wij kennis maken met onze nieuwe muzikale begeleiding voor het komende sprookje Hans & Grietje. Aansluitend waren er een hapjes buffet en speelde Rataplan de leukste hits van de afgelopen jaren. We gingen jullie uitdagen met ons mee te zingen. Hier kun je vast kiezen welk liedje je graag met Rataplan zou willen zingen.

Aan alle leden en oud leden gaven we een cadeau: een lustrumboek. Daarin heel veel foto's van de afgelopen 10 jaar Het Utrechts Sprookjestheater. Wil je ook zo'n boek hebben? stuur voorzitter Jaap dan even een email.