Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).

Hans & Grietje

Hans & Grietje

Hans en Grietje zijn twee lieve kinderen die hun arme ouders helpen waar ze maar kunnen. Vader is houthakker maar niemand wil nog hout kopen en moeder werkt de hele dag in de keuken van de notaris. Als moeder na een lange dag werken thuiskomt en een chaos aantreft wordt ze boos en stuurt de kinderen het bos in om aardbeien en bessen te plukken. Eenmaal in het bos verdwalen Hans en Grietje en het is al bijna donker... Van vermoeidheid vallen ze in slaap en als ze wakker worden liggen ze ineens voor een huisje helemaal van koek en snoep. Ze worden verwelkomd door een vriendelijk oud vrouwtje die een heks blijkt te zijn en ze gevangen neemt. Zullen Hans en Grietje weten te ontsnappen?