Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/menu.inc).

Gert-Jan vrijwilliger van het jaar 2020

Gert-Jan is onze vrijwilliger van het jaar 2020. Gert-Jan heeft jarenlang onze club geholpen met echt heel veel dingen. Zo hielp hij bij heel veel voorstellingen op het toneel met het klaarzetten van alle decor stukken. Voor- en tijdens de voorstellingen (decorwissels). Ook dacht hij vooraf mee en maakte onder andere het vuur in de Moulihex, de oven van Hans & Grietje. Hij hielp mee met het verhuizen van al onze rekwisieten. Hielp mee met het verbeteren van de opslag door onder andere verlichting te maken. Bij de verhuizingen hielp hij ook met het organiseren om alles zo efficient mogelijk te verplaatsen. Bekijk hier de foto collage die hij van ons kreeg.