Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).

De Nieuwe Kleren van de Keizer

De Nieuwe Kleren van de Keizer

De broers Thomas en Dries zitten al tien maanden in de gevangenis omdat ze de belasting niet hebben betaald. Belasting die de Keizer gebruikt om steeds duurdere kleding te laten maken. Het hele land leeft in armoede en daarom hebben ze een plan bedacht. Ze doen zich bij de Keizer voor als kleermakers die zelf stoffen weven voor hun kleding. Hun stoffen zijn bijzonder mooi en  magisch. Een ieder die liegt, bedriegt of slecht is zal al dat moois nooit kunnen zien, want voor hen is de kleding onzichtbaar. Voor de Keizer de perfecte manier om te zien wie hem bedriegt! Of zal hij zelf de kleding ook niet zien..?