Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/includes/menu.inc).

Bert & Mark onze muzikale leiders

Ad is met pensioen en speelt niet meer op zijn vleugel. Vanaf komend sprookje, Hans & Grietje, zullen Bert & Mark onze muzikale leiders zijn. Direct na Klein Duimpje (10 april 2021) zijn ze samen met Esther begonnen met het uitzoeken van de muziekstukken. Samen met hun Big Dipper bigband Zuilen zullen zij het komende sprookje muzikaal begeleiden. Dat wordt dus een heel nieuwe sensatie! In de orkestbak zitten nu twaalf blazers, trompetten, saxofoons, en trombones. Zij worden op hun beurt weer ondersteunt door een drummer, een bas, een gitaar en Mark op de toetsen. Bert is de dirigent die de verbinding maakt tussen wat er op het toneel gebeurt en wat er uit de orkestbak komt.