Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /home/repelsteel/domains/utrechtssprookjestheater.nl/public_html/modules/book/book.module).

Artistiek team

Esther Vernet- van Vliet, regisseur Toen ik als 8- jarig meisje lid werd van de Jeugdoperette, had ik nooit gedacht dat ik zelf als regisseur voor deze leuke groep zou komen te staan. Ik heb zelf tot mijn dertigste meegespeeld en ben daarna betrokken gebleven als vrijwilliger. Toen de vereniging dreigde te verdwijnen, heb ik me hard gemaakt voor een doorstart die resulteerde in ‘t Utrechts Sprookjestheater ‘… lang en gelukkig’. Er kwam een nieuw bestuur en het artistieke team werd aangevuld met een nieuwe regisseur en choreografe. Toen vorig jaar regisseur Xander te kennen gaf zijn studie niet meer te kunnen combineren met de vereniging, heb ik uit liefde voor deze geweldige vereniging, aangeboden de regie op me te nemen. Naast het algemeen management en het moderniseren van het script een hele nieuwe uitdaging. Doordat ik zo nauw betrokken ben bij dit sprookje, kan je bijna zeggen dat Sneeuwwitje een soort van kindje van me is geworden. Ik hoop dat u net zo geniet van het bekijken van deze voorstelling, als ik heb genoten van het voorbereiden ervan.
Ad Visser, muzikale leiding Al sinds jaren begeleid ik alle groepen tijdens de wekelijkse repetities in de Maaspleinschool. Tijdens de uitvoering loop ik steevast in mijn nette pak met vlinderdas want het blijft toch heel bijzonder om voor en met deze club enthousiaste sprookjesliefhebbers voorstellingen te mogen geven in de Utrechtse Stadsschouwburg en theater De Kom in Nieuwegein.
Samantha Padam-Sing, choreografie Als 9-jarig meisje (die niet echt kon dansen) begon ik bij de jeugdoperette en ik kan jullie vertellen dat het liefde op het eerste gezicht was. Langzaam aan(heeeeeel langzaam) ben ik beter gaan dansen, maar een plek achterin de dans paste mij nog steeds het beste. Toen wij een choreograaf zochten voor de zaterdag groepen, leek het het artistieke team een goed idee als ik die plek zou vervullen. Ik natuurlijk niet, maar zij zouden er zelf wel achter komen. Achteraf bleek dit toch wel een goed idee, want het blijkt dat ik beter kan dansen dan ik dacht. Wat maken de leden mij trots door de dansen steeds maar weer precies zo uitvoeren als ik in gedachten had, zo komen ideeën tot leven en blijf je geinspireerd. Sinds dit sprookje (prinses op de erwt) ben ik ook choreograaf van mijn eigen groep, de vrijdagavond. Het was in het begin een beetje onwennig, maar nu is het alsof ik het nooit anders gedaan heb.
Michelle de Moor, grime Ook ik help bij elke voorstelling met het grimeren van alle speelsters/lers. Afgelopen jaar zelfs een heleboel vrijwilligers een workshop grime gegeven. Dat was zo'n gezellige en leerzame middag. Daar staan ook nog foto's van in een van de foto albums op deze site.
Linda van Lexmond, kostuum ontwerp Creatief, licht chaotisch, bescheiden, zelfspot. Zo zou ik mijzelf willen omschrijven. Een kleine 3 jaar ben ik vrijwilliger bij het Utrechts Sprookjestheater. Ik ben hier terecht gekomen, omdat ik graag wat voor Utrecht wilde betekenen. En hoe mooi is het, als je dat kan combineren met je passie. Naast deze "baan" ben ik werkzaam als coupeuse bij zwijnenburgmode. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve dochters. Oh ja......bijna vergeten mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Linda, en ben een liefhebber als het gaat om theater kostuums.
Anne Bernaards, choreografie In april 2014 ben ik in contact gekomen met het Utrechts Sprookjestheater om te kijken wat ik kon betekenen met betrekking tot de dans. Dit was tijdens het sprookje Repelsteeltje. Ik ben begonnen en nooit meer weggegaan! De teamspirit, voor en achter de schermen, is iets wat inmiddels mijn hele gezin naar de vereniging toegetrokken heeft en samen met iedereen die betrokken is bij de vereniging maken we er ieder sprookje weer een feestje van.