Artistiek team

Esther Vernet- van Vliet, regisseur Toen ik als 8- jarig meisje lid werd van de Jeugdoperette, had ik nooit gedacht dat ik zelf als regisseur voor deze leuke groep zou komen te staan. Ik heb zelf tot mijn dertigste meegespeeld en ben daarna betrokken gebleven als vrijwilliger. Toen de vereniging dreigde te verdwijnen, heb ik me hard gemaakt voor een doorstart die resulteerde in ‘t Utrechts Sprookjestheater ‘… lang en gelukkig’. Er kwam een nieuw bestuur en het artistieke team werd aangevuld met een nieuwe regisseur en choreografe. Toen vorig jaar regisseur Xander te kennen gaf zijn studie niet meer te kunnen combineren met de vereniging, heb ik uit liefde voor deze geweldige vereniging, aangeboden de regie op me te nemen. Naast het algemeen management en het moderniseren van het script een hele nieuwe uitdaging. Doordat ik zo nauw betrokken ben bij dit sprookje, kan je bijna zeggen dat Sneeuwwitje een soort van kindje van me is geworden. Ik hoop dat u net zo geniet van het bekijken van deze voorstelling, als ik heb genoten van het voorbereiden ervan.
Ad Visser, muzikale leiding Al sinds jaren begeleid ik alle groepen tijdens de wekelijkse repetities in de Maaspleinschool. Tijdens de uitvoering loop ik steevast in mijn nette pak met vlinderdas want het blijft toch heel bijzonder om voor en met deze club enthousiaste sprookjesliefhebbers voorstellingen te mogen geven in de Utrechtse Stadsschouwburg en theater De Kom in Nieuwegein.
Anne Bernaards, choreografie In april 2014 ben ik in contact gekomen met het Utrechts Sprookjestheater om te kijken wat ik kon betekenen met betrekking tot de dans. Dit was tijdens het sprookje Repelsteeltje. Ik ben begonnen en nooit meer weggegaan! De teamspirit, voor en achter de schermen, is iets wat inmiddels mijn hele gezin naar de vereniging toegetrokken heeft en samen met iedereen die betrokken is bij de vereniging maken we er ieder sprookje weer een feestje van.
Samantha Padam-Sing, choreografie verzorgd de choreografie van de zaterdag leden.
Michelle de Moor, grime Ook ik help bij elke voorstelling met het grimeren van alle speelsters/lers. Afgelopen jaar zelfs een heleboel vrijwilligers een workshop grime gegeven. Dat was zo'n gezellige en leerzame middag. Daar staan ook nog foto's van in een van de foto albums op deze site.